Om mig og bloggen

Jeg har haft en blog siden 2013, på forskellige domæner, de har primært omhandlet mit håndarbejde (Strik og hækling).

Det vil nok heller ikke kunne undgås at der vil være lidt her, men Ghitagjerlevsen.dk er her fordi jeg er vokset fra min butik “Den Lille Garnbutik” som blogforum. Jeg er ikke længere “Bare” håndarbejde. Jeg føler jeg har en lyst til at dele nogle af alle de ting og oplevelser som jeg syntes har været svært. Jeg har fået 2 præmatur børn, jeg har som følge af dette haft problemer psykisk, jeg har haft udfordringer med at finde min plads på arbejdsmarkedet, fordi jeg ganske enkelt har været bange for evnerne i mit eget hoved. Jeg har nu efter jeg fandt min plads, andre udfordringer der gør at jeg måske heller ikke her har en lang fremtid.

Alle de her ting sætter tingene i perspektiv, de gør at man ikke bare kan leve livet på autopilot og gøre som alle andre. Mine børn har aldrig været fuld tid i institution. Jeg har aldrig haft et fuldtidsarbejde, ønsker det egentlig heller ikke.

Men de her ting kan vi KUN gøre, på grund af den måde vi lever på. Vores levestil tror jeg godt kan være til inspiration for andre om ikke andet, sætte tingene lidt i perspektiv.

Du vil ikke finde den vilde orden og struktur i mine blogindlæg, de vil komme lige fra hjertet og med alt hvad der tilhører. Jeg vil gøre brug af Affiliated links (Links hvor jeg får en eller anden form for belønning af at du bruger dem, det kan være en %-del af dit køb på siden, en gave eller andet). Jeg bruger dem ikke alene med det formål at tjene penge, men det koster lidt at holde en hjemmeside kørende, og jeg bruger tid på at lave mine indlæg. Du kan dog være helt sikker på, at jeg ikke deler noget jeg ikke selv kan stå inde for. Jeg lokker dig ikke på en hjemmeside med ting jeg ikke selv har prøvet og jeg er på ingen måde ude på at snyde dig. 🙂 Noget af det vil endda gøre det nemmere for dig, fordi jeg linker direkte til de pågældende produkter jeg har haft gavn af, eller giver dig rabatkoder til noget jeg selv har brugt. 🙂