Ghita Gjerlevsen – Hjemmeside i ny indpakning

Min hjemmeside www.denlillegarnbutik.dk Har givet mig store tekniske problemer, som jeg simpelthen ikke ved hvordan jeg skal løse. Derfor har jeg nu besluttet at starte forfra. For ikke at få de samme problemer med til denne nye side, har jeg valgt ikke at importere noget indhold fra den gamle side. Det betyder også at 8 års blogindlæg ligger på den gamle side og er utilgængelige. 

Jeg vil kigge dem igennem og se om der er nogle af dem jeg tænker i kunne have brug for at jeg flytter med over. Jeg ved at der ligger en del gratis opskrifter og sådan. Og også nogle indlæg omhandlende mine børn fra præmatur afdelingen, som jeg ved der er nogle der har haft gavn af at læse. 

Jeg er åben for forslag, sig endelig til hvis der er noget specifikt i mangler, så får jeg det flyttet. 🙂 

tak for at du følger med. Det betyder meget for mig. 🙂 

Alle mine opskrifter ligger nu hos Yarnbook. Du kan finde dem HER

Jeg arbejder på det, men sådanne ting tager tid 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *