Alvilda – En lille pige kanin

Garnet i dette indlæg er sponsoreret af Krea Deluxe
Da jeg lukkede Den Lille Garnbutik, ønskede jeg mig også at prøve andre garntyper af end dem jeg havde i butikken. 🙂 Det har nemlig været noget der har været svært for mig, da jeg hele tiden har haft i baghovedet, at jeg jo havde MASSER af garn der hjemme, og at det jeg hæklede eller strikkede ikke ville hjælpe mig med at sælge det garn jeg havde.

Så noget af det første jeg gjorde var at bestille to nye bøger fra Krea Deluxe og spørge om de ville sponsorere noget garn til at jeg kunne hækle Tim og Thilde og Vennerne op i deres garn. Det var de så søde at sige ja til.

Ud af dette er i første omgang kommet en pige kanin. En Alvilda. Opskriften fra Alvin er fulgt fuldstændig, farverne er bare anderledes.

Herunder kan du se og hente tillægsvejledningen – Vær opmærksom på at du altså ikke vil kunne hækle kaninen ud fra denne vejledning i hvilke ændringer du skal lave.

Håber du syntes om Alvilda 🙂 Jeg har i hvert fald en datter på knap 3 der øjeblikkeligt kastede sin kærlighed over hende.

Bogen er på vej på Yarnbook, ellers kan du købe den ved at sende mig en mail på kontakt@denlillegarnbutik.dk eller hos Karen Klarbæk. 🙂

Ha en skøn dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *