Når rigtig hudpleje betyder noget!

——————————————————Dette indlæg indeholder Affiliate links—————————————————–

Min hud et par dage efter jeg er startet på produkterne.
Produkter bestilt hos Danish Skin Care

Jeg har siden jeg smed p-pillerne i forbindelse med forsøget på at få børn i 2016, haft et ansigt der har været virkelig presset. Det har on/off været rødt, tørt, betændt osv. Først for 2 år siden (2020) i forbindelse med et andet ærinde hos en hudlæge får jeg at vide at man godt kan behandle det. Jeg får at vide at jeg har Rosacea, som er en kronisk betændt tilstand i huden.

Den første behandling med en pille-kur på 3 måneder starter(Tetracyklin,). Min hud bliver med det samme fin igen, og det holder et par måneder efter pille-kuren stopper. Jeg får så en ny pille-kur som den første. igen 3 måneder, det virker med det samme. Denne gang holder det i præcis 5 dage.

Reaktionen min hud kommer med er voldsom, jeg bliver rød, hævet, tør og får mange betændte områder. En ting er at det ser helt forfærdeligt ud, noget andet er at det virkelig gør ondt.

Et eksempel på hvordan min pande har set ud.

Jeg har prøvet virkelig mange forskellige cremer, og andre typer pleje.

Til sidst har jeg fået en behandling Isotretinoin, der kræver blodprøver hver måned og tjek hos hudlæge. Jeg kan ikke få fuld dosis på grund af al min eksem. Så jeg får halv dosis, og hænger så i, i 7 måneder. Til sidst er jeg så træt af den her behandling fordi huden på resten af min krop er så presset. Jeg er tør over alt.

Jeg stopper kuren, og med det samme starter symptomerne igen.

Jeg har flere gange i processen haft øje på Danish Skin Care

Alle anmeldelserne lød gode, og produkterne virkede også som nogle der virkede. Men når man allerede har smidt flere 1000 kr. væk på diverse ting der skulle virke gode, er man lidt mere skeptisk. Specielt når rigtig mange af de produkter jeg har prøvet, har været nogle jeg på den ene eller anden måde ikke har kunne tåle.

Men jeg ender med at købe miniserien, der indeholder 4 produkter, dagcreme med SPF15, Natcreme, ansigts rens og noget Perfect Skin Power Treat . Jeg får det hjem, og prøver det hele af med det samme. Jeg får den vildeste allergiske reaktion på det(Mit ansigt brænder, bliver rødt over alt). Bliver frustreret og ked af det, jeg havde lige håbet at jeg havde fundet min redning. Jeg får efter et døgn beroliget min hud. Jeg prøver så igen, uden rense væsken, det viser sig det er den jeg bare absolut ikke kan tåle.

Jeg skriver en mail til Danish Skin Care med forklaring om det allergiske udbrud. De ringer tilbage til mig med en laaaang forklaring med forskellige ting jeg kan prøve, og giver virkelig god rådgivning. Samtidig med at jeg faktisk får mine penge retur, med beskeden om at han virkelig syntes jeg skal fortsætte med cremerne, for det virker altså.

Jeg er fortsat med cremerne, og ja de virker. Der er lang vej for en flot hud hos mig, men jeg ville så gerne have at det kom naturligt og uden stærke piller. Så jeg hænger i, jeg har nu bestilt den beroligende væske (Perfect Skin Moisture Upgrade), en pudder (for at forsøge at dække noget af det), samt body cremen.

Jeg vil dele processen i at se om min hud ikke kan blive fin igen, uden piller ! 🙂 Jeg har på fornemmelsen at Danish Skin Care Bliver min redning.

PSSST. samtidig fik jeg den anbefaling at tage en zink tablet hver dag, da det skulle være ekstra godt mod huden. Så det gør jeg også. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *