Sådan vinder jeg over smerterne.

Dette indlæg indeholder Affiliated links fra Naturecan.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg de sidste par måneder har kæmpet helt vildt med voldsomme smerter i mine håndled. Jeg har taget de smertestillende jeg nu måtte når jeg stadigvæk gerne ville køre bil (Ipren og panodil), de havde en negativ indvirkning på min energi og mit humør, og de tog ikke smerterne.

Først i januar fik jeg svar på mine scanninger, der er intet uændret på de sidste 15 år, og der er som sådan ikke det vilde der kan gøres. Mine skader sidder i mine menisker, og da der ikke er nogen blodgennemstrømning i disse dele, er de ikke mulige at reparere. Jeg er blevet tilbudt at få en blokade i det ene håndled, hvor der er en væskeansamling, den går jeg lidt og tænker over om jeg vil have. Det kan godt være det bliver nødvendigt, jeg har i hvert fald tiden.

Når mine problemer med mine håndled opstår, kommer der overbelastning og inflammation i hele min underarm, og også til sidst helt op til skulderen. Mine arme er så belastede at det føles som et stort blåt mærke fra håndledet og op til skulderen. Det er værst der hvor mine muskler hæfter, altså omkring albuen og nederst ved håndleddene. Det er næsten umuligt at massere det for at løsne op da det gør så ufatteligt ondt. Jeg ved af erfaring fra tidligere at hvis jeg kan få de her overbelastninger til at forsvinde/aftage, så skal det nok komme til at virke igen det hele. Men denne gang har det taget helt vildt lang tid, og jeg har måtte tage midler i brug jeg ikke lige troede jeg skulle. Men jeg fik et tip af en veninde der arbejder hos Naturecan, som sælger CBD olie og andre produkter med CBD olie, (altså canabis olie, men her i en form hvor alt det hallucinerende er taget ud)

Jeg fik som start deres CBD ledsalve. Den har jeg masseret ind et par gange om dagen som start. Det gjorde rigtig ondt til at starte med, men jeg kunne hurtigt begynde at mærke at, det fra gang til gang blev mindre smertefuldt at bruge. Det lettede faktisk på alle mine spændinger og inflammationen i armene. Nu, efter jeg har brugt den fast siden lige før nytår, kan jeg ved at massere den ind få mine håndledssmerter til at aftage efter kort tid, så for mig er det altså mere effektivt end at tage to panodiler og to ipren, som jo udover at være meget på engang også er hårdt ved maven. Salven har har virkelig gjort den helt store forskel for mig. Jeg har også nogle kapsler, som jeg tager ved siden af, NOVAsol CBD, Jeg har en fornemmelse af at de inden sengetid giver mig lidt mere ro til at sove. Der er ingen melatonin i der hjælper til søvn, men de beroliger stadigvæk lidt.

Man skal huske at vi alle sammen er forskellige, men det her har sammen med nogle behandlinger ved en Osteopat og en kropsterapeut været min redning. Jeg har et stykke vej endnu, og er stadig ikke helt tilbage på arbejde, men det hjælper mig og lige nu hjælper det hurtigt.

I kan tage et kig på hjemmesiden og se om der kan være noget der kunne hjælpe jer. Der er også diverse test på hjemmesiden der kan fortælle hvilke produkter der er egnet til jeres egne individuelle problemer. 🙂

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode, der giver 20% på en stor del af produkterne på hjemmesiden.

Koden er

GHITAG20NC

Det med småt: Rabatkoden giver 20% på alle produkter (dog ikke smagsprøver og sampakker). Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Der tages forbehold for udsolgte produkter, taste fejl og ændringer.

Naturecan melder selv at deres bestsellers er vingummierne, som findes i flere forskellige varianter.

Jeg tager selvfølgelig ikke ansvar for hvad i vælger at gøre, de her produkter virker helt sikkert for mig. Men man skal selvfølgelig, med lige som alt andet man indtager, læse det med småt og sikre sig at man ikke tager mere end anbefalet. 🙂

Vil du vide mere så spørg endelig. 🙂

Tak for at du følger med. 🙂

2 Kommentarer on “Sådan vinder jeg over smerterne.

  1. Hej Ghita. Det lyder da dejligt at det går fremad for dig. Jeg har – som du ved – lændesmerter og smerter mest i mit venstre knæ – som jeg afventer skal scannes.
    Tror du ledsalven vil kunne hjælpe mig bare lidt?

    1. Heej Jytte 🙂 Undskyld jeg ikke har set kommentaren før nu.

      Mit umiddelbare bud er ja. En af mine kollegaer har haft lånt min salve, og prøvet den på to fødder der har været forstuvet og stadigvæk næsten et år senere stadigvæk gør rigtig ondt. Hun kunne også på kort tid mærke en forskel. Jeg ved det selvfølgelig ikke 100% om det vil hjælpe dig. Jeg har selv prøvet volteren også, det havde jeg ingen hjælp af. Så måske bare for at kunne skære lidt ned på stærk smertestillende kunne cremen være et godt bud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *