Min hud elsker produkterne

Indlægget indeholder Affiliated links.

Sidste år skrev jeg et indlæg omkring min hud i ansigtet, jeg er plaget af rosacea, samt tør hud. Jeg har kæmpet i årevis for at finde noget hudpleje der faktisk virkede.

Jeg har været under medicinsk behandling lidt for mange gange på de sidste par år og har uden behandling haft en forfærdelig hud. ved ikke om i husker det her billede. Det er min pande på en god dag. 🙁

Jeg købte efter flere overvejelser produkter fra Danish Skincare. Deres komplette serie, med rens osv.
Rensen kunne jeg ikke tåle, så der anvender jeg en anden, fra Avene Tolerance (Fra appoteket). Men, det her har virkelig gjort underværker for min hud.

Her på billedet kan du se hvordan jeg ser ud i dag. Og det er på trods af at vinter som regel er en udfordrende tid, med for lidt solskin og kulde, der gør min hud ekstra tør.

Hos mig er der ingen tvivl, produkterne er kommet for at blive. Har efter købet af den fulde serie også tilkøbt en creme til ekstra problematisk hud, som bruges efter behov. Samt noget “olie” til ekstra tør hud. Det er guld vær. For første gang i rigtig lang tid er jeg glad for huden i mit ansigt.

Jeg kan dog også samtidig sige, at det ikke er for sjov at der bliver sagt at; fed mad, direkte sol uden SPF, salt, sukker osv. har en indvirkning. Jeg kan se det på min hud med det samme, når jeg har spist lidt alternativt 🙂

Produkterne jeg har anvendt er;

Den samlede pakke fra banneren oven for. – Du kan faktisk få et MINI sæt, så du kan afprøve det inden du køber fuld størrelse.

MINI sæt fra Danish Skin Care Perfect Skin Moisturizer fra Danish Skin Care

Perfect skin Optimizer

Kæmpe anbefaling herfra.

Der vil komme en update på situationen med mine hænder, der er bare lige nogle ting jeg skal have på plads først. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *